18 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Na stremming gaat nieuwe weg open

Geplaatst op: 10 oktober 2018

Van vrijdagavond om 19.00 uur tot en met zaterdagavond om 24.00 uur is de N331 bij Hasselt tussen de Euroweg en de Hoogstraat afgesloten voor al het verkeer. Tijdens dit weekend sluit de provincie de nieuwe rotonde bij de N759 aan op de huidige N331 en de bestaande weg krijgt een nieuwe asfaltlaag met nieuwe belijning. Het verkeer vanuit Zwolle, Zwartsluis en Genemuiden wordt omgeleid.

Tijdens de afsluiting worden voor het verkeer verschillende omleidingsroutes ingesteld. De ingestelde omleidingsroutes lopen over gelijkwaardige wegen. Zo ontlast de provincie zoveel mogelijk het lokale verkeer. Alle omleidingen en informatie over de werkzaamheden aan de N331 zijn te vinden op www.overijssel.nl/n331. Na het weekeinde kan het verkeer meteen van de nieuwe weg gebruikmaken.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore