22 september 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

CDA: ‘Nog geen goede doorstroom nieuwe rotonde’

Geplaatst op: 20 november 2018

De rotonde in laatste fase van aanleg begin oktober Foto: Geert Beugeling

Volgens het CDA stroomt het verkeer vanuit Genemuiden naar Zwolle bij de nieuwe rotonde in Hasselt nog niet goed door. Raadslid Van Zandwijk constateert dat het verkeer vanuit Hasselt dat de meest rechter rijstrook gebruikt de automobilisten uit Genemuiden belemmeren.

Volgens Van Zandwijk zou het beter zijn als een rijstrook vanuit Hasselt richting industrieterrein/Zwolle leidt en de ander alleen richting Genemuiden. Hij denkt dat deze verbetering met lijnen, pijlen en de definitieve borden kan worden doorgevoerd. Van Zandwijk wil dat het college deze wens vanuit Genemuiden bespreekt met de provincie. Overigens vindt het CDA de situatie bij Hasselt verder sterk verbetert.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore