8 augustus 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Agnieten-leerlingen in actie

Geplaatst op: 15 mei 2019

De leerlingen van 3 havo en 3 vwo van het Agnieten College zetten zich woensdagmiddag in voor een Franse camping waar ze zelf begin juni overnachten. De kampeerlocatie zou graag aangepaste speeltoestellen willen aanschaffen. Met allerlei activiteiten in de sportzaal en verkoop van eten en drinken brachten de leerlingen dinsdag een bedrag bij elkaar.

Volgens docent Anne van der Kolk is het project voor de camping min of meer per toeval ontstaan. “We zochten contact voor een overnachtingsplek. Later ontdekten we dat het een camping met een verhaal is. Toen besloten we om daarvoor in actie te komen.” Camping Domaine de Puylagorge wil voor gezinnen met een of meerdere kinderen met een handicap betaalbare vakantie aanbieden.

Ongeveer zestig leerlingen gaan begin juni een week naar Frankrijk, onder meer naar Parijs. Het is voor het eerst dit dit gebeurt, want de laatste jaren was London de bestemming. Doneren kan via de crowdfundingsactie: https://www.doneerdoel.nl/actie/1865/agnieten-zwartsluis-in-actie-voor-domaine-de-puylagorge

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.