27 november 2022 Gebruikers online: 11
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia op weg naar een rookvrij complex

Geplaatst op: 19 augustus 2019

Ook Olympia’28 wil het roken geleidelijk verbannen van het sportpark. Het huidige bestuur van de voetbalvereniging heeft een aantal rookvrije gebieden bepaald. Op die plekken hangen ook bordjes om iedereen daarop attent te maken.

Een aantal plekken zijn al jaren rookvrij zoals de kantine en de kleedkamer. Maar nu is het ook duidelijk vastgelegd. Los van de rookvrije locaties is er ook een dringend verzoek om nergens op het park een sigaret of sigaar op te steken voor 12.00 uur ’s middags. In de ochtend wordt het terrein hoofdzakelijk bevolkt door de jeugdleden. Ook wil het bestuur liever niet zien dat leden gekleed in het Olympia-tenue aan het roken zijn.

Gepubliceerd door Bas Jansen

2 reacties op “Olympia op weg naar een rookvrij complex”

  1. Dat gezeur over dat idiote en onnodig overlast gevende roken is nu een halve eeuw bezig, 50 jaar dus. Hoelang gaat dit nog duren.
    De meeste rokers willen er heimelijk graag vanaf.
    Wanneer gaan we eens concrete maatregelen nemen zoals een rookverbod in het openbaar met zolang nog nodig afgezonderde rookplekken, net als bij de sanitaire stop.
    Want uitsluitend ZIEN ROKEN DOET ROKEN en niemand wil dat zijn of haar kind begint met die achterlijke bezigheid om nutteloos giftige rook in je allereerste levensbehoefte (lucht/longen) te zuigen.

Contour