13 juni 2024 Gebruikers online: 78
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bilder boos over opmerkingen BGZ

Geplaatst op: 6 februari 2020

Bastiaan Tamminga van BGZ vindt dat burgemeester Bilder de afgelopen week te weinig zichtbaar was. Hij had een lijmpoging moeten ondernemen en meer contact met BGZ moeten hebben, stelt Tamminga. “Ronduit schandalig”, vindt Bilder die opmerkingen. “Ze zijn wild om zich heen aan het slaan en wie te dicht in de buurt komt, is aan de beurt”, aldus een boze burgemeester. Die gaat komende week wel rond de tafel om de situatie met Tamminga uit te spreken. Erik Driessen sprak beiden na afloop van de vergadering.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Bilder boos over opmerkingen BGZ”

  1. Ik mag toch hopen dat je niet je zin krijgt alleen omdat je een partij hebt opgericht? We leven in een democratie waarin geregeld is hoe je met elkaar tot besluiten komt. En dat is niet op deze manier. Terecht dat een burgemeester oneerlijkheden en aantijgingen niet pikt. Dat heeft niets met schijnheiligheid te maken.

  2. Dhr Felix heeft altijd gezegd dat hij BGZ heeft opgericht om permanent wonen op de Molenwaard te gaan regelen. Schijnheilig dit.

Contour