17 januari 2021 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Trainingsgroep gaat weer het ijs op

Geplaatst op: 21 september 2020

De ‘R’ zit weer in de maand. Bij vele schaatsliefhebbers begint het dan te kriebelen. De schaatsers van Trainingsgroep Het Zwartewater starten maandag 28 september met een nieuw schaatsseizoen.

Ondanks dat het coronavirus nog steeds rondgaat heeft de Dronter ijsbaan groen licht van de veiligheidsregio gekregen om open te gaan. Door meer spreiding van verenigingen over de week zal het minder druk zijn en kan de 1,5 meter afstand buiten het schaatsen om gewaarborgd worden.

Trainingsgroep Het Zwartewater biedt schaatsliefhebbers uit Hasselt en omgeving de mogelijkheid om twee keer per week – op maandag en vrijdag – op de ijsbaan te Dronten les te krijgen van ervaren trainers.

Iedere maandag en vrijdag vertrekken de schaatsers om 17:20 met eigen auto’s richting Leisure World Ice Center te Dronten om daar van 18:15 – 19:25 de ijstraining te volgen. ’s Avonds wordt de terugreis om 20:15 in Hasselt beëindigd.
Voor de jongste kinderen wordt er enkel op vrijdagavond schaatsles aangeboden. Dan is er een flinke groep pupillen die dan spelenderwijs het schaatsen onder de knie krijgen.

Wie nog een beginner is maar wil leren schaatsen? Of wie al kan schaatsen maar dit wil verbeteren? Neem contact op en schaats een keer mee. Er kan vrijblijvend twee keer mee worden getraind voor 5 euro per keer.

Meer informatie op www.trainingsgroephetzwartwater en / of per e-mail:  schaatsen@trainingsgroephetzwartewater.nl

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore