20 januari 2021 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Renovatie Willem Alexanderschool in zicht

Geplaatst op: 8 oktober 2020

De Prins Willem Alexanderschool wordt de komende jaren onder handen genomen. Dat blijkt uit het zogenoemde Integraal Huisvestingsplan Onderwijs Zwartewaterland. Daarin geeft de gemeente samen met de gezamenlijke scholen een visie op de toekomst van de verschillende schoolgebouwen. 

Samen met de Arembergschool in Zwartsluis komt de basisschool bij de molen als eerste in aanmerking voor een upgrade. Het gebouw stamt uit 1955 en is ondanks de karakteristieke uitstraling technisch en functioneel verouderd. De andere basisscholen in Hasselt zijn de komende tien jaar niet aan de beurt voor een aanpak. De gemeenteraad was donderdag enthousiast over de visie. Die is ‘niet in beton gegoten’, maar biedt ruimte om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore