25 januari 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Welzijnswerk stopt voorlopig met activiteiten Teeuwland

Geplaatst op: 14 oktober 2020

Zeker een maand lang zijn er geen activiteiten voor ouderen vanuit het Welzijnswerk en Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland in Het Teeuwland in Hasselt en De Toesebolte in Zwartsluis.

Dat maakt Monique Platel woensdagmiddag bekend na de veranderde voorschriften rondom het coronavirus. Toch gaan verschillende activiteiten op kleine schaal wel door. “We hebben geleerd van de lockdown in maart, waar we toch vereenzaming zagen bij sommige van onze deelnemers”, vertelt Monique Platel van Welzijn Zwartewaterland.

“Voor veel deelnemers willen we op maat activiteiten door laten gaan. Zoals wandelen in groepjes van vier. De busjes tussen de verschillende plaatsen gaan niet meer rijden, dus wij komen zoveel naar de mensen toe. Wel hebben we zowel in Hasselt als in Zwartsluis nog momenten dat we mensen in kleine groepjes kunnen ontvangen als zij om een luisterend oor zitten verlegen. Dat is maandagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur en woensdag en donderdag van 10.00 tot 11.30 uur in Het Teeuwland. In Zwartsluis kan dat dinsdagmiddag tussen 14.00 tot 15.30 uur in De Toesebolte.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore