29 juli 2021 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘HetGavewerk van Anita’ zoekt helpende handen

Geplaatst op: 28 oktober 2020

Bestuur van 'hetGavewerk' - Foto Peter Leenhouts

(Ingezonden) ‘hetGavewerk van Anita’ zoekt in Zwartewaterland naar helpende handen. Anita Eenkhoorn werkt bij stichting Gave. Deze stichting verlangt ernaar dat de vluchtelingen die naar Nederland komen, worden gezien en geliefd. Gave is een interkerkelijke organisatie.

Woon jij in Zwartewaterland? Heb jij affiniteit met andere culturen? En wil jij de opdracht gastvrij zijn waar maken? Begin dit jaar startte Anita Eenkhoorn uit Genemuiden als relatiemanager bij stichting Gave. In deze functie ondersteunt zij kerken in Overijssel, Drenthe en Flevoland om gastvrij te zijn voor de vreemdeling in een azc of in de wijk. Gave-medewerkers zijn afhankelijk van een achterban. Het achterbancomité van Anita is ter ondersteuning van werkzaamheden op zoek naar algemene leden. Wilt u/jij deze ondersteuning bieden?

Voor meer info? Bel naar 06-51631109. Algemeen lid worden? Meld je aan via hetGavewerk@gmail.com.

Kijk ook eens op www.gave.nl/anitaeenkhoorn

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore