29 juli 2021 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Albatros blijft ook met bezorgservice actief in Hasselt

Geplaatst op: 4 november 2020

(Adv.) Wie ’s middags verse lunch voorgeschoteld wil krijgen of s’avond wil genieten van een lekker menu kan ook tijdens de tweede lockdown weer aankloppen bij horecacentrum De Albatros in Zwartsluis. Met auto’s, bezorgfietsen en een vernieuwde menukaart is de onderneming aan de Stationsstraat druk bezig om Zwartsluis en omgeving iedere dag te voorzien van verse broodjes, menu’s en snacks.

“We bezorgen vanaf het einde van de ochtend tot halverwege de avond en dat slaat aan. Het is voor ons een mooie bijkomstigheid in deze periode. Veel bedrijven in de omgeving laten tussen de middag patat en/of broodjes door ons bezorgen. In de avonduren richten we ons vooral op de snackbar en de complete menu’s. Die bezorgen we in Zwartsluis, Belt-Schutsloot, Hasselt, Heetveld en Sint-Jansklooster”, vertellen Emiel en Noah namens het horecacentrum.

Op Facebook kan men op de hoogte blijven van alle aanbiedingen. Zo heeft De Albatros het plate- en broodje van de week. Bestellen kan via de site.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore