29 juli 2021 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Badkamer restylen? Denk aan handdoeken kopen!

Geplaatst op: 4 november 2020

(Adv.) De badkamer is een plek die je één keer in de 20 jaar aanpakt. Het kan een behoorlijke impact hebben om de badkamer te verbouwen. Daarom is het des te beter om eens in de zoveel jaar een restyling te doen. Zo raak je niet uitgekeken op je badkamer en heb je niet het gevoel dat je ‘m hoeft te verbouwen! En dat scheelt ook nog eens voor de portemonnee.

Zorg voor een goede basis

De basis van een badkamer is heel belangrijk! Meestal worden er neutrale kleuren gekozen. Dat klinkt wat saai, maar is eigenlijk perfect als je juist met andere dingen je badkamer wilt aankleden/restylen. Dan kun je juist met kleuren gaan spelen en hoef je je niet per se al aan een bepaalde kleurstelling te houden.

Als je je gehele badkamer wel eerst nog gaat verbouwen, zorg dan dus voor die basis. Bepaalde kleuren zijn nu misschien helemaal hip, maar bedenk dat je hier waarschijnlijk over een paar jaar op uitgekeken bent.. Kies witte, grijze of beige tinten als basis.

Planten in de badkamer

Planten in de badkamer? Jazeker! Dat is steeds hipper aan het worden. Het geeft gelijk, letterlijk, wat meer groen en het zorgt voor veel zuurstof in de lucht. Als je de ruimte hebt, neem dan zeker een plant! Het staat ook veel gezelliger. Wel is het van belang dat je een badkamer met natuurlijk licht hebt, anders zal de plant het helaas niet lang volhouden.. Kijk welke plant het goed kan doen in de badkamer, hij moet in ieder geval tegen warmte en vocht kunnen! Je zou dus eens in de hoek van tropische planten moeten kijken, die kunnen zeker tegen een hoge luchtvochtigheid.

Zeepsetje

Een zeepsetje is leuk, omdat het gelijk je badkamer af kan maken. Je kunt vaak setjes kopen met een zeepbakje, een zeeppompje en bijvoorbeeld een dienblaadje waar spullen op kunt zetten. Kies bijvoorbeeld voor een mooi marmer setje of maak combinaties van verschillende kleuren en materialen. Dit laatste kan je zeker doen als je  een ‘rustige’ badkamer hebt.

Handdoeken

Heel leuk als je je badkamer gaat restylen, maar erg zonde als je dan je oude handdoeken laat voor wat het is. Als je je badkamer gaat restylen, koop dan gelijk handdoeken van Badgoed! Je kan kiezen uit tal van kleuren, dus je kunt het helemaal uitkiezen op de tinten van jouw badkamer. En als je voor luxe wilt gaan, neem dan handdoeken van hotel kwaliteit. Deze zijn lekker dik en zacht en gaan jaren mee!

Andere accessoires

Andere accessoire in de badkamer zijn bijvoorbeeld vaasjes met gedroogde bloemen of bakjes waar je je sieraden in bewaart. Deze geven een knusser gevoel aan de badkamer en het is ook nog eens handig om spullen in op te bergen.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore