13 mei 2021 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Stenendijk in december gesloten voor doorgaand verkeer

Geplaatst op: 18 november 2020

Doorgaand verkeer dat gebruik maakt van de Stenendijk moet in december ruim twee weken omrijden. Maandag 7 december word er voor de versterking aan de Stenendijk voorbereidende onderzoeken uitgevoerd. Het voetpad onder aan de dijk is in dezelfde periode beperkt toegankelijk. De werkzaamheden duren tot uiterlijk donderdag 24 december.

Het fietsverkeer wordt tijdelijk omgeleid. De woningen langs de dijk blijven wel bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden worden verkeersregelaars ingezet.

Voordat de schop in de zomer van 2022 daadwerkelijk de grond in gaat, vinden diverse onderzoeken plaats. Zo worden de aanwezige kabels en leidingen in de nabijheid van de dijk in beeld gebracht en deĀ  bodemopbouw en mogelijke archeologische waarden onderzocht.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore