13 mei 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

NOS Radio 1 Journaal in Hasselt op zoek naar Pieten

Geplaatst op: 19 november 2020

Het NOS Radio 1 Journaal kwam gisteren naar Hasselt om samen met een aantal kinderen Pieten te zoeken.

De radiozender had er lucht van gekregen dat, na de succesvolle berenjacht van dit voorjaar, de Hasselter kinderen nu op Pietenjacht zouden gaan. Daar wilde het radiojournaal graag aandacht aan besteden, omdat in deze zware tijden van corona luchtig nieuws altijd welkom is. Zeker omdat Hasselt ook zo zwaar getroffen is door het virus en de gevolgen ervan. 

In de Pietenzoektocht ging de reporter op pad met een aantal kinderen. Zij bezochten de dagbesteding van Woonzorgcentrum De Hazelaar, waar een van de begeleiders en een van de cliënten vertelden over het Pieten zoeken. Vervolgens werd er verder gezocht bij de Oude Jan en de Kalkovens. Onderweg was het echt speuren naar een speld in de hooiberg, dus het zou mooi zijn als vele Hasselters de Pietjes zouden downloaden en printen van www.sinterklaashasselt.nl / https://www.facebook.com/SinterklaasHasselt of ze aan te schaffen bij Vivant Hasselt. 

Het geluidsfragment is terug te luisteren in het NOS Radio 1 Journaal (6.00 – 7.00 uur, vanaf 51 minuten).  

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore