29 juli 2021 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bibliotheek weer open

Geplaatst op: 19 november 2020

Naar aanleiding van de verruimende maatregelen die afgelopen dinsdag bekend zijn gemaakt, gaan wij vandaag weer open.

Onze medewerkers en vrijwilligers hebben er zin in en staan vanaf vandaag weer voor u klaar om u te helpen met uw vragen. Natuurlijk op gepaste afstand. De regels en maatregelen van voor 5 november jl. blijven nog steeds van kracht in onze vestigingen. Deze zijn na te lezen op onze website www.bibliotheekzwartewaterland.nl  

Liever niet tijdens de openingstijden naar de bibliotheek? 

Vindt u het nog niet prettig om tijdens de openingsuren van de bibliotheek te komen? Neemt u dan telefonisch contact op, dan kunnen we een moment met u afspreken, waarop u alleen in de bibliotheek terecht kunt of we zoeken naar een andere passende oplossing. 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore