26 januari 2021 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bibliotheek en winkels maandag langer geopend

Geplaatst op: 14 december 2020

Als gevolg van de naderende lockdown komende weken zijn vanavond de bibliotheek en ook verschillende winkels langer geopend. Dit doen zij deels om de drukte te spreiden die nu op hen af komt.

De bibliotheek blijft tot vanavond 20.00 uur geopend zodat mensen nog een mooie stapel boeken kunnen halen. “Voor ons is het nu nog niet duidelijk wat we de komende tijd wel en niet mogen. We laten dat via onder andere onze website en social media zo spoedig mogelijk weten”, meldt Romy Tiemes namens de bibliotheek.

Prima DA Ten Kate is bijvoorbeeld vanavond geopend evenals Hubo De Breker (voormalige Multimate). “Wij merken dat het steeds drukker wordt in de winkel”, meldt de bouwmarkt via social media. Zij hopen door vandaag de openingstijden te verruimen dat er meer bewegingsruimte voor klanten ontstaat om vandaag inkopen te kunnen doen voor kerst.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore