19 april 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Laatste dag voor indienen ideeën stadscheques

Geplaatst op: 6 april 2021

De aanmeldperiode van de stadscheques Hasselt wordt 7 april aanstaande afgesloten. Daarom doet de organisatie een laatste oproep voor de mooie ideeën ‘die nog ergens in een hoofd of op een bovenste schap liggen te wachten, om zich nog snel aan te melden.’

“We kijken er allemaal naar uit dat het ons moeilijk gemaakt gaat worden”, zegt Daniël Stoeten lachend, een van de juryleden namens de driekoppige jury. “Hoe mooi is het dat er voorstellen binnenkomen van verschillende leeftijden en groepen, inwoners van Hasselt die zelf belangeloos een voorstel indienen. Die zich in willen zetten om een beweging in gang te zetten en een plan uit te gaan voeren. Daar kun je alleen maar blij van worden”

Er zijn inmiddels een mooi aantal uiteenlopende voorstellen binnengekomen. Deze worden volgende week aan de jury van de stadscheques voorgelegd tijdens de pitchronde. Er zijn daarnaast nog een aantal ‘losse’ ideeën binnengekomen, die nog een uitvoerder zoeken. Meer informatie hierover is op te vragen bij de organisatie: www.zwartewaterland.nl/stadscheques . De jury maakt na de pitches de genomineerden bekend, waarna de inwoners van Hasselt kunnen stemmen.

Het stadsteam is in de aanloop met de aanvraag van de stadscheques betrokken geweest en hoort dat de aanmeldingen binnen komen. Marlous Naberman (De Buurman en lid stadsteam Hasselt) “Reuring en beweging, daarmee zet je het centrum van Hasselt weer goed op de kaart! En wat mooi om te zien en te ervaren dat we zoveel betrokken inwoners hebben”.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore