30 september 2023 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerstwoordzoeker achter ramen in de binnenstad

Geplaatst op: 9 december 2021

Leden van de Protestantse Kerk zetten rond kerst een Kerstwoordzoeker uit voor alle kinderen. Van zaterdag 18 december t/m zondag 29 december worden in verschillende straten opgehangen in het centrum. Deze mogen op de kaart geschreven worden door de deelnemers. 

De kaart is te verkrijgen is bij Lokaal 5, Jumbo of Boni. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de Baak en de Ichtuskerk krijgen deze thuis gebracht namens de kindernevendienst.
Achter de ramen in de volgende straten; Baangracht, Heerengracht, Brouwersgracht, Prinsengracht, Eikenlaan, Kastanjelaan, Eiland, en Ziekenhuisstraat hangt een poster met een woord en een cijfer.

Het woord dat gevonden is schrijven de kinderen dan op hun kaart. Als alle woorden gevonden zijn komt er een mooie boodschap op de kaart te staan. De kaart kan dan bij iemand door de brievenbus gedaan worden. “Een mooie kerstgedachte om zo ook aan een ander te denken in deze héle bijzondere tijd. Ook hangt er achter een aantal ramen een QR-code, deze kunnen ze met de telefoon scannen en dan zal er een mooi kerstlied te horen zijn met zelfs een leuk filmpje voor extra gezelligheid onderweg. Maak vooral leuke foto’s onderweg en stuur deze dan naar:  kindernevendienst@pknhasselt.nl .Dan plaatsen wij deze op onze Facebookpagina jeugdpknhasselt”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour