29 februari 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuw bij Welkoop Hasselt! Vachtverzorging van Jean Peau

Geplaatst op: 26 november 2022

(Adv.) Het assortiment van Welkoop Hasselt is uitgebreid met een groot aanbod aan verzorgingsproducten voor hond en kat. Zo is er een brede keus aan natuurlijke shampoos, parfums en gebitsverzorging van het merk Jean Peau.

“Wat we hier nu hebben staan van Jean Peau is veel uitgebreider dan de standaard-shampoos. Per type vacht hebben we een aangepaste shampoo: van heel krullend tot kort en stug of bij vachtproblemen”, vertelt Astrid van de dierenafdeling. Ook heeft Welkoop nu een fraaie serie borstels, kammen en ontwolharken, maar ook oog- en oorverzorging.

Welkoop Hasselt biedt naast deze nieuwe producten nog veel meer voor je huisdier. Zo is er de weegservice om te checken of je hond niet te zwaar of te licht is. Astrid: “Met onze weegkaart kan je zelf het gewicht bijhouden. Bij over- of ondergewicht kunnen we bovendien adviseren welke voeding kan helpen om je viervoeter weer op het juiste gewicht te krijgen.”

Kan je hond een goede wasbeurt gebruiken? Gebruik dan eens de Dogwash van Welkoop. Met speciale programma’s kan je je huisdier goed schoon krijgen zonder gesmeer en haren in je badkamer. Bij de dogwash van Welkoop is alles inbegrepen wat je nodig hebt. Zo is er shampoo en conditioner van Jean Pau beschikbaar en kan je je hond na het wassen föhnen.

Zo heeft Welkoop Hasselt een volledig assortiment voor elk huisdier; van voer tot speeltje. Astrid: “Aangevuld met de verzorgingslijn van Jean Peau kunnen we de klant nog beter helpen, als ze met vragen zitten of tegen problemen aanlopen.”

Stap dus ook eens met je huisdier binnen bij Welkoop Hasselt!

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour