31 maart 2023 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aquaservice zoekt accountmanager

Geplaatst op: 28 december 2022

(Adv.) Leg jij van nature makkelijk contact met mensen en is de hele dag stilzitten niks voor jou? Heb je technisch inzicht en ben je graag de kartrekker in het behalen van commerciële topresultaten? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als accountmanager reis je dagelijks door heel Nederland om het verkoop-, installatie- en servicenetwerk van Aquaservice uit te bouwen en te onderhouden. Jouw werkomgeving is technisch-commercieel en je krijgt te maken met verschillende vraagstukken van klanten in de sloepen- jacht- en scheepsbouw. In jouw werk ligt een belangrijke focus op de producten van ‘Combi EPS’. Sinds maart 2022 zijn wij exclusief distribiteur van deze high-performance elektrische aandrijfsystemen.  Aan jou de taak om deze geavanceerde producten aan de man te brengen en maatwerkoplossingen voor te stellen aan onze (nieuwe) klanten.

Jouw belangrijkste taken:

Nieuwe klanten werven

Bestaande klantcontacten onderhouden

Producten promoten

Accountplannen opstellen en beheren

Commerciële pricing calculeren en toepassen

Klanten adviseren omtrent intern en extern elektrisch varen

Wat typeert jou?

Jij bent het liefst zoveel mogelijk op pad en houdt niet van stilzetten. Je vindt het leuk om mensen te helpen en ziet het als een uitdaging om individuele klantvragen om te zetten in maatwerkoplossingen.

Ook is het handig dat je beschikt over de volgende eigenschappen:

Netwerk in de nautische wereld;

Ervaring in een soortgelijke functie;

Zelfstandige en ondernemende aanpak.

Technisch en commercieel inzicht.

Als accountmanager bij Aquaservice beheer je jouw spreekwoordelijke ‘eigen winkel’. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zorgt ervoor dat ons klantenbestand verder wordt uitgebouwd. Ook werk je nauw samen met de fabriek van Combi EPS. Juist daarom is het belangrijk dat je zelfstandig bent en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een energiek en enthousiast persoon, met aangeboren verkooptalent.  De watersport zit in je bloed en je bent bekend met deze veelzijdige wereld.

Je neemt alleen genoegen met maximaal resultaat.

Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en een sterke winnaarsmentaliteit

Jij wilt, samen met je collega’s, Combi EPS de absolute marktleider in Nederland maken en zorgen dat Aquaservice dé elektrisch-varen specialist wordt.

Je bent gewend om op verschillende niveaus met zowel klanten als leveranciers te communiceren. Je schakelt moeiteloos van een gesprek met de consument naar een meeting met de eigenaar van een grote werf.

Dit bieden we jou!

Kom je werken als accountmanager bij Aquaservice, dan ben je verzekerd van:

Een auto van de zaak

Een interne opleiding, zodat je genoeg kennis krijgt over elektrische aandrijvingen voor vaartuigen.

Een veelzijdig team met wekelijkse vrijdagmiddagborrels, een jaarlijks personeelsuitje en bedrijfsfeest.

Een fulltime baan, waarbij je vrij bent in het weekend (ma t/m vrij).

Interesse in deze vacature?

Stuur jouw sollicitatiebrief + CV naar info@aquaservice.nl, of neem direct telefonisch contact op met 0850239550. We maken graag kennis met jou!

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour