29 februari 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Cursus ‘Slim met geld’ in bibliotheek

Geplaatst op: 17 maart 2023

De cursus Slim met geld start op donderdag 30 maart in Bibliotheek Hasselt.  Wil je leren hoe je in deze dure tijden nog iets kunt besparen of heb je moeite om rond te komen en wil je tips hoe je de eindjes toch aan elkaar kunt knopen. Meld je dan aan voor de cursus Slim met geld.

Leer meer over het besparen in de supermarkt, wat slim stoken is en welke regelingen en hulp er vanuit de gemeente zijn. Deelname is gratis.

In samenwerking met gemeente Zwartewaterland en Wetland wonen organiseert de bibliotheek de cursus Slim met geld om mensen goed te informeren, hoe je kunt besparen en waar je terecht kunt voor hulp. De cursus bestaat uit vier lessen, die wekelijks op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur plaatsvinden in Bibliotheek Hasselt. Voor deze cursus zijn de lessen op de volgende data: 30 maart en 6, 13 en 20 april 2023.

Aanmelden

De cursus Slim met geld is gratis en biedt plek aan maximaal 15 deelnemers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda of neem rechtstreeks contact op met Bibliotheek Hasselt, telefoon: 038-4771716 of mail hasselt@bibliotheekzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour