29 februari 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Feestzaal Ad’Vundum geopend

Geplaatst op: 17 maart 2023

Met de opening van de feestzaal in Ad’Vundum zag vrijdagmiddag de derde loot aan de horecaboom van Dunja de Bruin het levenslicht. Hierbij was een aantal betrokkenen en buren aanwezig.

Dunja is meer dan tevreden over het bereikte resultaat. “Dit is alles mede mogelijk geworden door Rudolf Wardenburg, eigenaar van dit pand. De zaal ziet er eigentijds uit en biedt plek aan ruim honderd bezoekers. Het is mooi dat deze ruimte na jaren leegstand weer in gebruik is genomen. En er is volop belangstelling voor: tot in juni dit jaar zijn we volgeboekt en er zijn al reserveringen tot juni volgend jaar. We zijn nog aan het denken over een toepasselijke naam voor deze nieuw zaal, zodat klanten straks op hun uitnodigingen kunnen aangeven dat het feest in Advundum is in de zaal met de dus nog te bedenken naam.”

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour