13 juni 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Dichter in de tuin’ met o.a. Anna Enquist en Rodaan Al Galidi

Geplaatst op: 25 mei 2023

De SCAB houdt zaterdag 10 juni van 14.00 tot 17.00 uur een lokaal dichtersfestival naar het voorbeeld van het Tuinfeest in Deventer: optredens van dichters in diverse tuinen. SCAB organiseerde al eerder open tuinen dag en een tuin- en theater dag, deze keer ligt het accent echter op de dichters.

De dichters treden wel op in bijzondere binnenstad tuinen in Hasselt die op deze manier te bezichtigen zijn. In iedere tuin staat een echt dichtersplekje waar de dichters deze middag viermaal gaan optreden. Iedere tuin heeft een vaste dichter ‘in huis’.

Het publiek trekt van tuin naar tuin en kan zo genieten van zowel de optredens als van de diverse tuinen.
De tuinen die meedoen zijn herkenbaar aan stapels met boeken en ook de rode lopers liggen al uit. Een flyer met het programma ligt vanaf 24 mei bij diverse winkels, horeca, bibliotheek, gemeentehuis en TIP.
Op de website van de SCAB – scabhasselt.nl – is het programma ook te zien.

De toegang tot de tuinen is gratis, maar een bijdrage in de kosten wordt erg op prijs gesteld, bakjes voor een vrije gift staan in de diverse tuinen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour