29 februari 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zilver op thuiswedstrijd voor Hasselter acroduo

Geplaatst op: 12 februari 2024

Afgelopen zaterdag werd de sporthal in Hasselt overspoeld door veel acrogymnastes uit Overijssel en Gelderland. SV Hasselt was de organiserende vereniging voor de plaatsingswedstrijd E- en D-lijn acrogym. Van de eigen vereniging kwamen drie teams deze dag in actie voor het thuispubliek.

In de categorie E-junioren straalde het duo Luna Visscher en Romy Boshuis. Ze lieten een prachtige oefening zien met sterke acro-elementen, hiervoor kregen ze een hoge technische score en eindigden ze met 22.610 punten op een mooie tweede plaats. In de categorie D-Senioren kwamen twee teams van Hasselt op de vloer. Lisanne van der Steege, Chantal Harink en Marit Mudde dansten een mooie choreografie en ook alle acro-onderdelen lukten. Ze eindigden net naast het podium op een vierde plaats.

De oefening van Joanne Mijnheer, Sanne van Herk en Phileine Hoeve zag er supermooi uit, helaas doordat het acro-element hoge toren niet helemaal perfect ging, zakte hun puntenaantal en werden ze uiteindelijk zesde. Door de strakke organisatie en de inzet van vele ouders en vrijwilligers kan SV Hasselt terugkijken op een erg geslaagde wedstrijddag voor de 250 deelnemers.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour